Actie 2012-2013: beklimming Kilimanjaro

Steun ons door mee te doen aan onze eerste sponsoractie! Op 28 januari 2013 beklimmen Reinold en Saskia Gras (vader en dochter) de Kilimanjaro in Tanzania. De top van deze berg ligt op 5895 meter hoogte.

Doel
Doel van onze eerste sponsoractie: € 8.000 inzamelen om vervolgens in 2013 twee nieuwe huisjes te bouwen en één bestaand huisje te renoveren voor families in Sri Lanka.

Gift
Uw gift kan een vast bedrag zijn, maar u kunt uw bijdrage ook laten afhangen van het resultaat van onze tocht. Bereiken wij de top, dan verdubbelt u bijvoorbeeld uw bijdrage. Aan u de keus! Alle giften zijn natuurlijk van harte welkom, klein of groot. Maak uw gift over op bankrekeningnummer NL46SNSB0 898706270 t.n.v. Stichting Wij Helpen te Steenwijkerwold.

Informatie over de voortgang
Zodra wij beginnen met de beklimming informeren wij u – indien mogelijk ter plaatse – over de voortgang via Twitter en/of Facebook. Zo weet u precies wat wij doen en hoe het ons vergaat! Na de beklimming volgt ook nieuws via deze website. Om het laatste nieuws te ontvangen, volgt u ons dus bij voorkeur via Twitter of Facebook.